Matthijs Osse

Home » Wie zijn lid? » Matthijs Osse
Matthijs Osse

Resultaat gerichte Finance manager met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Betrokken bij medewerkers, bij uitstek een teamspeler. Goed inzicht in processen. In staat om Finance en de business bij elkaar te brengen. Zorgt ervoor dat Finance het gaspedaal is voor de business in plaats van het rempedaal.

Resultaatgerichte en analytisch sterke interim Register Controller met een brede management ervaring. Een verbindende bruggenbouwer die over de grenzen van zijn eigen vakgebied heenkijkt én de focus legt op het behalen van gezamenlijke resultaten. Is in staat om Finance en Business bij elkaar te brengen. Schakelt snel en doeltreffend tussen abstracte materie en operationele problemen. Is volhardend, pragmatisch en klantgericht. Goed gevoel voor humor en relativerend van aard.

Veel inhoudelijke kennis van financieel management en controlling. Spreekt vloeiend Engels en Duits. Matthijs’ ervaring richt zich op het inrichten of verbeteren van de planning & control cyclus, control instrumenten, cash management, risicomanagement en het inrichten van systemen binnen complexe organisaties. Daarnaast heeft hij ervaring met o.a regulatory reporting, compliancy, due diligence cost cutting projecten en investeringsanalyses. Zijn ervaring heeft hij opgedaan in onder meer de financiële dienstverlening, projectorganisaties en bij utilities.

BEDRIJFSNAAM: Ossenspan Finance BV

WEBSITE: www.theperfectfit.nl

MOBIEL:  +31 6 53 166 895