Over ons

Welkom bij CiRCle netwerk

Een warm netwerk van zelfstandig of in klein verband werkende registercontrollers. Professionals. Academisch gevormd. Allen hebben meer dan 10 jaar werkervaring. Wij komen bij elkaar om ons vak bij te houden en te ontwikkelen. In een prettige sfeer. Met peers. Die elkaar begrijpen en elkaar steunen.

Wie Zijn Wij?

Een levendige vereniging met meer dan 35 leden. Allen academisch gevormd. Aangevuld met de postdoctorale controllersopleiding.
Zelfstandig of in klein verband werkzaam in rollen als interim CFO, business controllers, adviseur en ondernemer.

Onze Missie

Het bieden van een warm netwerk aan zelfstandig of in klein verband werkende registercontrollers.

Wat We Doen

Acht keer per jaar komen wij op woensdagavond bij elkaar. In een prettige setting is er dan een lezing door één van de leden of een gastspreker. Eén van de avonden is gewijd aan intervisie.
Gemiddeld één keer per jaar organiseren we een bedrijfsbezoek.
Ook is er één keer in het jaar een social event.

Onze geschiedenis

In 2006 kwamen de vijf oprichters voor het eerst bijeen in het Wapen van Rijsenburg in Driebergen. De setting: een prima diner met een goed glas wijn. De vraag die op tafel lag: ‘Hoe kunnen we onze krachten bundelen en elkaar helpen zonder daar een bedrijf voor op te richten?’ 

Het beeld dat al snel ontstond: door elkaar te ontmoeten en bij te praten over het vak in een sfeervolle omgeving ontstaat ruimte  om elkaars netwerken te ontsluiten.

Al snel sloten anderen zich aan. Er werd een jaarprogramma geformuleerd. Een bestuur benoemd. Formeel een vereniging opgericht. Het aantal leden is in de loop van de jaren gestaag gegroeid tot meer dan 35 nu.

Tegenwoordig komen we bijeen op meestal de derde woensdag van de maand. Op wisselende locaties, maar nog steeds onder het genot van een goed diner.

Lidmaatschap

De kracht van onze vereniging is dat de leden elkaar allen goed kennen. In beperkte mate is er ruimte voor nieuwe leden.  Wij streven daarbij naar diversiteit.

Om lid te worden hanteren wij enkele criteria. Zo dien je geregistreerd te zijn als Register Controller en dien je te beschikken over relevante werkervaring. Ook kijken we of je in de groep past en of jouw profiel een aanvulling is.

Als je lid wordt krijg je er veel voor terug:

  • 8 interessante avonden per jaar met een diversiteit aan onderwerpen;
  • intervisie;
  • bedrijfsbezoeken;
  • een social event;
  • een netwerk met meer dan 35 warme relaties en via hen duizenden beslissers;
  • een fors deel van de PE-punten de je als RC jaarlijks dient te behalen.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met de secretaris via het contactformulier of bel 06 – 19 85 84 84‬