Victor Schaafsma

Home » Wie zijn lid? » Victor Schaafsma
Victor Schaafsma

Ervaren Financieel Directeur

Ervaren financieel directeur, Manager Business Control en Project Manager voor dynamische profit omgevingen. Ruime ervaren binnen internationale matrix- en MKB ondernemingen. Met een gedegen theoretisch fundament middels een RC/EMFC opleiding en bedrijfseconomische WO opleiding.

Ondernemende, daadkrachtige en resultaatgerichte people manager, die een strategische visie kan ontwikkelen én door vertalen naar de dagelijkse praktijk. Is als mens open, energiek, verbindend en transparant. Behoudt overzicht in crisis situaties, geeft duidelijk richting en creëert draagvlak voor verandering en verbetering. Houdt het afgesproken resultaat voor ogen en verliest zich niet in interne politiek.

De uitgevoerde financiële opdrachten worden gekenmerkt door een tijdige analyse van de financiële en organisatorische situatie en het toepassen van een combinatie van “harde” en “zachte” veranderkundige interventies. Met financiële kennis als fundament, gedreven om het resultaat te optimaliseren middels een holistische aanpak. 

Hierbij kan hij terugvallen op zijn diepgaande kennis op het gebied van financieringsconstructies, BPR, LEAN, ICT, leiderschap en cultuurverandering. Sterk én creatief in het opzetten van financieringsarrangementen. Beschikt daarnaast over uitstekende programma- en projectmanagement skills.

BEDRIJFSNAAM: Schaafsma Interim Management bv

WEBSITE: www.victorschaafsma.nl

MOBIEL: +31 6 11 302 333