CIRC Interim Management B.V.

Netwerk ciRCle - Wat doen we?

Geschiedenis

Netwerk ciRCle heeft tot doel de onderlinge contacten tussen zelfstandig werkende registercontrollers te versterken. Daarbij bestaat de behoefte om kennis en ervaringen te delen en intervisie te plegen. Tevens helpen de leden elkaar op commercieel gebied.

 

De vereniging bestaat inmiddels uit 25 financiële professionals. Ze herbergt een diversiteit aan functies zoals: interim manager, change manager, consultant, trainer en overnamespecialist.

 

Netwerk ciRCle organiseert regelmatig lezingen met gastsprekers uit de academische wereld, het bedrijfsleven of de (semi)overheid. Ook gaan leden met -of bij elkaar- op bedrijfsbezoek. Professionele ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Netwerk ciRCle organiseert daartoe gemeenschappelijke trainingen en stimuleert intervisie. Hierbij streeft het bestuur ernaar om minimaal twee keer per jaar een intervisiebijeenkomst en één training op het programma te plaatsen.

 

Activiteiten:

netwerkborrels

lezingen

bedrijfsbezoeken

trainingen

intervisie

 

Netwerk ciRCle heeft een sociale, educatieve en lichtcommerciële doelstelling. Om commerciële activiteiten verder te ontplooien is in 2009 CIRC Interim Management BV opgericht (www.circ.nl).